Ege Postası
Geri

5 gündür aranıyordu cesedi bulundu

AYDIN'ın Köşk ilçesinde, geçen 20 Mayıs'ta ortadan kaybolan 85 yaşındaki alzheimer hastası Mustafa Kurt, 4 gün sonra bir baradaka ölü bulundu.
5 gündür aranıyordu cesedi bulundu
Haberler / 3. Sayfa
25 Aralık 2015 Cuma 11:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eşi bir süre önce yaşamını yitiren üç çocuk babası olan alzheimer hastası Mustafa Kurt, geçen 20 Aralık sabahı evlerinin önünden bir anda ortadan kayboldu. Yakınların gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen kendisine ulaşamayınca polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine jandarma Arama Kurtarma Derneği Nazilli Ekibi ile Aydın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinden yardım isteyerek bölgede arama-kurtarma çalışması başlattı. Ahmet Kurt'ta kurtarma ekipleriyle birlikte dağ-tepe gezerek babasını aradı. Arama-kurtarma çalışmaları sürerken, dün (Perşembe) saat 16.00 sıralarında acı haber 3.5 kilometre mesafedeki Koçak Mahallesi'nden geldi. Buradaki iki çiftçi tarafından bir zeytinlikteki barakada bulunan yaşlı adamın kayıp olan Kut'a ait olabileceği bildirdi. Barakaya giden ekipler, cesedi bulunan kişinin Mustafa Kurt olduğu belirlendi. Vücudunda herhangi bir kesici ve delici alet yarası bulunmayan yaşlı adamın, soğuktan korunmak için girdiği baradaka donarak öldüğü belirlendi. Cesedi jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından ailesine teslim edildi. Jandarma, Kurt'un ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası