Ege Postası
Geri

5 yaşındaki çocuğa tecavüz iddiası mahalleyi karıştırdı (1)

Ankara’da 5 yaşındaki bir çocuğa tecavüz ettiği iddia edilen şahsın oturduğu ev, aynı mahallenin sakinleri olduğu belirtilen kişiler tarafından ateşe verildi. Tecavüz olayı sonrası dün başlayan gerilim bugün de devam etti. Çankaya ilçesi...
5 yaşındaki çocuğa tecavüz iddiası mahalleyi karıştırdı (1)
Haberler / Güncel
12 Ağustos 2013 Pazartesi 15:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara’da 5 yaşındaki bir çocuğa tecavüz ettiği iddia edilen şahsın oturduğu ev, aynı mahallenin sakinleri olduğu belirtilen kişiler tarafından ateşe verildi.

Tecavüz olayı sonrası dün başlayan gerilim bugün de devam etti. Çankaya ilçesi Kırkkonaklar Şemsettin Günaltay Caddesi Bademlidere mevkiinde bir çocuğa tecavüz edildiği iddiasını duyan yakın çevrede yaşayanlar, olayı gerçekleştirdiğinden şüphelendikleri, kağıt toplayıcılığı yapan bir ailenin kaldığı evi bastı.
Kalabalığın evi ateşe vermesi sonrası yangın çıktı.

Çok sayıda itfaiye aracı ve polis ekibi gerginlik yaşanan bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışırken, polisler de gerilimi büyümeden engellemeye çalışıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası