Ege Postası
Geri

50 liralık damacanadaki suyun maliyeti duyanları şoke etti!

Türkiye'deki Ambalajlı Su Üreticileri Derneği (SUDER) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karamehmetoğlu, 50 liralık damacanadaki suyun maliyetinin 1 lira olduğunu geri kalan 49 liranın firmanın nakliye enerji ve çalışan maliyetine gittiğini belirtti.
50 liralık damacanadaki suyun maliyeti duyanları şoke etti!
Haberler / Ekonomi
12 Temmuz 2023 Çarşamba 14:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

SUDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karamehmetoğlu, Bloomberg HT'de İrfan Donat'ın sunduğu Akıllı Tarım programında açıklamalarda bulundu.

Karamehmetoğlu, ortalama 50 TL'ye satılan 19 litrelik damacana suyun maliyetiyle ilgili konuştu. SUDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karamehmetoğlu, "Bölgelere göre değişir ama 1 liranın bir miktar üzerindedir. 50 liralık bir damacanada 90 kuruş ila 1.5 lira arasında değişiyor. Geri kalan 49 lira hem makro hem mikro taşımaya, tesisin enerji için harcadığı, işçilik için harcadığı diğer giderlere gidiyor. En temel maliyet nakliye, daha sonra suyun kirası ve diğer üretim giderlerinden oluşuyor" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası