Ege Postası
Geri

50 yıllık hasret İzmir’de bitti: Ünlü sanatçı Ali Ekber Eren'in duygusal anları!

Türk halk müziğinin güçlü sesi Ali Ekber Eren, İzmir’deki konseri öncesi hayatının en büyük sürprizlerinden biriyle karşılaştı. Sivas’ın Çetinkaya ilçesinde aynı ortaokul sıralarını paylaşan Gülizar İşbilir, 50 yıl sonra elinde eski mektuplar ve fotoğraflarla usta sanatçının kapısını çaldı. Kuliste yaşanan o anlarda zaman adeta durdu, duygusal anlar yaşandı.
50 yıllık hasret İzmir’de bitti: Ünlü sanatçı Ali Ekber Eren'in duygusal anları!
Haberler / Güncel
18 Mayıs 2026 Pazartesi 19:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sahne performansı ve dillerden düşmeyen türküleriyle tanınan usta sanatçı Ali Ekber Eren, İzmir konseri kulisinde duygu dolu anlara sahne olan, film senaryolarını aratmayacak bir buluşmaya imza attı.

Kuliste Zaman Durdu: "Ben Çetinkaya’dan Sınıf Arkadaşın Gülizar..."

Konser saati yaklaşırken kulis kapısını çalan ve usta sanatçının karşısına çıkan Gülizar İşbilir, kendisini tanıtarak tam 50 yıl öncesine dayanan çocukluk yıllarının kapısını araladı. 1970'li yıllarda Sivas’ın Çetinkaya ilçesinde aynı ortaokul sıralarında birlikte ders işleyen, aynı çocukluk hayallerini kuran iki yol arkadaşı, yarım asır sonra İzmir’de yeniden bir araya geldi.

Yarım Asırlık Fotoğraflar ve Mektuplar Gün Yüzüne Çıktı

Gülizar İşbilir’in, o dönem okul yıllarına ve çocukluk anılarına ait titizlikle sakladığı sararmış fotoğrafları ve mektupları yanında getirmesi, kulisteki duygusal atmosferi zirveye taşıdı. Yarım asır önceki çocukluk hallerini ve el yazılarını karşısında gören Ali Ekber Eren, şaşkınlığını ve büyük mutluluğunu gizleyemedi.

"Bu, Hayatımın En Anlamlı Konser Öncesi Hediyesi"

Fotoğraflara bakarken duygusal anlar yaşayan ve gözleri dolan ünlü sanatçı Eren, çocukluk arkadaşına sarılarak bu vefalı sürpriz için teşekkür etti. Yaşanan bu mucizevi buluşmanın kendisi için çok derin bir anlam taşıdığını belirten Eren, şu sözlerle duygularını ifade etti:

"50 yıl sonra o saf, temiz çocukluk günlerine geri dönmek, o döneme ait anıları, mektupları yeniden koklamak tarif edilemez bir duygu. Bu akşamki konserime, hayatımın en büyük ve en anlamlı hediyesini alarak çıkıyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası