Ege Postası
Geri

5S Araç kiralama ile araç kiralamak çok kolay

Daima en yeni araçlar ile İzmir araç kiralama hizmetlerini veren 5S Araç Kiralama sektöre yeni bir soluk getirmiştir. Merkez ofisi Ankara’da olan firmanın İzmir’de de ofisi mevcuttur.
5S Araç kiralama ile araç kiralamak çok kolay
Haberler / Güncel
1 Mart 2018 Perşembe 14:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Daima en yeni araçlar ile hizmetlerini veren 5S Araç Kiralama sektöre yeni bir soluk getirmiştir. Merkez ofisi Ankara’da olan firmanın İzmir’de de ofisi mevcuttur. Türkiye’nin en kalabalık metropollerinden biri olan İzmir’e iş ya da tatil amaçlı seyahatlerinizde yoğun trafikten etkilenmemek adına yapmanız gereken en doğru adım 5S Araç Kiralama firmasının hizmetlerinden yararlanmaktır.

 Türkiye’nin En Genç ve Kaliteli Araç Filosu

Türkiye’nin en işlek noktasında sunduğu lokasyonu için oldukça önemlidir. En popüler şehir merkezlerinden biri olan İzmir’e hem gezme hem de iş amacı ile havayolunu kullanarak gelen kişi sayısı çok fazladır. Bunun bilincinde olan 5S Araç Kiralama, havalimanı araç kiralama hizmetleri ile aracınızı ayağınıza kadar getirir.

 Kesinlikle aradığınız aracı bulabileceğiniz 500’den fazla araç filosuna sahip olan 5S Araç Kiralama konforu ve emniyeti bir arada sunar. Keyifli yolculukların adresi olan 5S Araç Kiralama ile hayallerinizi süsleyen araçla yolculuk etmenin keyfini yaşarsınız.

 Araç Kiralama Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

hizmetlerinin her türlü ayrıcalığını sonuna kadar yaşatmaya çalışan 5S Araç Kiralama online araç kiralamanın yolunu açmıştır. Firmanın web sitesinden dilediğiniz aracı 3 adım ile kiralayabilirsiniz. Hizmet bununla sınırlı kalmıyor!

Online araç kiralama hizmetleri ile internet üzerinden araç kiralama ve rezervasyon işlemlerinde özel indirimler ile karşılaşıyorsunuz. Bu da aracı daha ekonomik bir şekilde kiralamanızı sağlıyor. Günlük, haftalık, aylık ve yıllık araç kiralama konusunda bireysel ve kurumsal hizmetler veren firmanın avantajlarından dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

Ayrıcalıklı Araç Kiralama Hizmetleri

Temel hedefi müşteri memnuniyetini sağlamak olan firmanın müşterilerine özel hizmetleri bitmek bilmiyor. Kiralanan aracı istenilen noktada teslim eden personeller aynı şekilde istenilen noktadan aracı teslim almaktadır.

444 52 89 numaralı hattan 7/24 canlı destek hizmeti sağlayan 5S Araç Kiralama, her türlü sorununuzda daima yanınızdadır. Ek ücret ile firmanın ek sürücü paketlerinden de yararlanabilirsiniz. Ayrıca yine müşteri talebi doğrultusunda ek ücret dâhilinde araca navigasyon ve bebek koltuğu gibi özel hizmetler eklenmektedir. Firmanın ayrıcalığını hissetmek istiyorsanız hemen web sitesine girebilir ya da canlı destek ekibinden müşteri temsilcisi ile iletişime geçebilirsiniz.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası