Ege Postası
Geri

6'lı masa toplantısına "BAE" ertelemesi

Altılı masanın 6 Kasım'da yapılacak toplantısı Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.
6'lı masa toplantısına
Haberler / Politika
26 Ekim 2022 Çarşamba 09:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

6 Kasım'da yapılması planlanan 6'lı masa toplantısı Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti dolasıyla ileri tarihe ertelendi.

6'lı Masanın ikinci tur toplantıları 2 Ekim'de başladı. CHP'nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda bundan sonra toplantıların 15-20 günde bir yapılması kararlaştırıldı. Ancak bu karar henüz hayata geçirilemedi. Öncelikle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD seyahati ve 30 Ekim'de Saadet Partisi'nin olağan kongresi nedeniyle Ekim ayı içinde toplantı yapılamadı.

Kasım ayının ilk pazar günü olan 6 Kasım'da toplantının gerçekleştirilmesi yönünde ayarlamalar yapıldı. Ancak bu tarihte de Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki bir panele katılacak olması nedeniyle toplantı ileri bir tarihe ertelendi.

Davutoğlu'nun 3-6 Kasım tarihlerinde eski başbakanlar ve dışişleri bakanlarının davet edildiği bir panele katılmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri'ne gideceği öğrenildi. (haberturk.com)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası