Ege Postası
Geri

61 kilogram esrar ele geçirildi

Diyarbakır'dan İzmir'e uyuşturucu sevkiyatı yapıldığı ihbarını alan İzmir polisi, piyasa değeri 460 bin TL değerinde olan 61 kilo 400 gram esrar maddesi ele geçirdi.
61 kilogram esrar ele geçirildi
Haberler / 3. Sayfa
13 Temmuz 2017 Perşembe 20:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zehir tacirlerine önemli bir darbe indirdi. Diyarbakır'dan İzmir'e kargo yoluyla uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarını alan ekipler, belirlenen kargonun gelişini her aşamada takip etti. Polis ekipleri, ardından da kargonun teslimatı sırasında bir operasyon yaptı. Yapılan operasyonda tam 61 kilo 400 esrar maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen esrarın piyasa değerinin 460 bin TL değerinde olduğu ifade edilirken, uyuşturucuları almaya gelen V.B. (23) ile E.G. (31) yakalandı. 

İki şahıs, daha sonrada emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. E.G. çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest kalırken, V.B. ise tutuklandı.(İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası