Ege Postası
Geri

8500 yıllık tarihte yoga buluşması

Bornova Belediyesi, Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi'nde tarih ve sağlığı buluşturan ücretsiz Tao Vinyasa (Yang Yoga) atölyesi düzenliyor. Yoga uzmanı Esra İnce'nin yürüteceği etkinlik, katılımcıların beden-zihin dengesini güçlendirmeyi hedeflerken, tarihi mekânda modern bir deneyim sunacak.
8500 yıllık tarihte yoga buluşması
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Mayıs 2025 Cuma 10:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bornova Belediyesi Müze Müdürlüğü, Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi'nde kültür ve sağlığı buluşturmaya devam ediyor. 8500 yıllık tarihi dokuya sahip merkezde, Mayıs ayı boyunca her Pazar (4-11-18-25 Mayıs) 10.00-11.00 saatleri arasında “Tao Vinyasa (Yang Yoga)” atölyesi düzenlenecek. Yoga uzmanı Esra İnce’nin yöneteceği ücretsiz atölyeye dileyen herkes “Matını al gel” çağrısıyla katılabilecek.

Uzak Doğu dövüş sanatları ve modern dans unsurlarıyla zenginleşen bu özel yoga pratiği, katılımcıların bedenlerini tanımalarını, güç ve denge kazanmalarını hedefliyor. Tao Vinyasa, Yin Yoga asanalarını dengelemeye yönelik akışlardan oluşmasıyla dikkat çekiyor.

Tarih, sağlık ve kültür aynı çatı altında buluşuyor

Tarihin kalbinde, doğayla iç içe bir yoga deneyimi sunan atölye, Yeşilova Höyüğü’nün kültürel mirasını modern yaşamın ritmiyle bütünleştiriyor. Etkinlik hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler 0534 278 61 84 numaralı telefonu arayabilir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası