Ege Postası
Geri

AB'nin silah ambargosunu kaldırması Suriyeli muhalifleri memnun etti

Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Milli Koalisyonu (SMDK) yaptığı yazılı açıklamada, AB'nin muhaliflere yönelik silah ambargosunu kaldırmasını memnuniyetle karşıladıklarını duyurdu. SMDK, alınan kararı AB'nin muhalifleri destekleme konusundaki...
AB'nin silah ambargosunu kaldırması Suriyeli muhalifleri memnun etti
Haberler / Dünya
29 Mayıs 2013 Çarşamba 10:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Milli Koalisyonu (SMDK) yaptığı yazılı açıklamada, AB'nin muhaliflere yönelik silah ambargosunu kaldırmasını memnuniyetle karşıladıklarını duyurdu. SMDK, alınan kararı AB'nin muhalifleri destekleme konusundaki ciddiyetini ortaya koyduğunu belirtti.

SMDK açıklamasında,"Muhaliflere yönelik silah ambargosunu kaldıran bu karar AB'nin iki yıl zarfında Suriye halkına verdiği desteğin ciddiyetini ortaya koyuyor. Bu karar önemli ancak, Hizbullah, İran ve Esed güçlerinin savunmasız sivillere yönelik saldırılarını önleyecek nitelikli silahların Özgür Suriye Ordusu’na sağlanacak şekilde pratiğe dökülmeli. " denildi.

Cenevre 2 toplantısı öncesi AB'den gelen bu karar, masaya oturması için ikna edilmeye çalışılan muhaliflerin elinin güçlendirmesi hamlesi olarak değerlendiriliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası