Ege Postası
Geri

ABD'de 13 yaşındaki Türk’e gün adandı

ABD’nin California Valiliği, 13 yaşındaki Türk Kenan Pala’nın kurduğu dernekle evsiz ve kimsesizlere yaptığı yardımlarından dolayı San Diego’da bu yıl 23 Ocak’ı “Kenan Pala Günü” ilan etti
ABD'de 13 yaşındaki Türk’e gün adandı
Haberler / Dünya
25 Ocak 2018 Perşembe 06:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

8. sınıf öğrencisi Pala'nın kurduğu Kids4Community (Toplum için Çocuklar) adlı derneğin bir yıl boyunca evsizlere yiyecek ve giyecek toplama çalışmalarından dolayı California Valiliğinin dikkatini çekmesi üzerine valilik harekete geçti.

San Diego Meclis Salonu’nda düzenlenen törenle, San Diego Denetleme Kurulu Direktörü Kristin Gaspar, Pala’nın çalışmalarından dolayı 23 Ocak Günü'nün California Valiliğince "Kenan Pala Günü" olarak ilan edildiğini duyurdu.

AA'nın haberine göre, Pala’nın arkadaşlarıyla yaptığı çalışmaları bir yıl boyunca izlediklerini ve çalışmalarını bildiriyle ABD’de duyurduklarını dile getiren Gaspar, "Kenan Pala’nın öncülüğünde genç öğrenciler kurduğu dernekle, şehrimizde evsizler için önemli, faydalı çalışmalar yürütüyor. Kenan, bu genç yaşında hepimize örnek olacak işler yapıyor.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası