Ege Postası
Geri

ABD'de Trump karşıtı gösterilere kan sıçradı

ABD'de Trump karşıtı gösterilerde bir kişi vuruldu
ABD'de Trump karşıtı gösterilere kan sıçradı
Haberler / Dünya
12 Kasım 2016 Cumartesi 13:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Üç gündür süren yeni ABD Başkanı Donald Trump'a karşı karşı gerçekleşen protesto gösterileri sırasında bir gösterici vuruldu.

Reutesr'ın haberine göre ABD'nin batı eyaletlerinden Oregon'un en büyük kenti Portland'da üç gündür süren protestolarda, bir göstericiye ateş edildi.

Portland polisinin Twitter'dan paylaştığı mesaja göre, Portland'daki Trump karşıtı gösterilerde protestocuların Morrison Köprüsü'nü geçtiği sırada bir kişi vuruldu.

Polis, herkesten bölgeyi acilen terk etmelerini ve olayın tanıklarının kendilerine başvurmasını istedi. Portland polisine göre, şüphelinin koyu renk kapşonlu bir svetşört giyen siyah bir erkek olarak tarif ediliyor.

Portland'daki Trump karşıtı gösterilerde önceki gün de olay çıkmıştı. Sayıları birkaç bini bulan göstericiler bazı dükkanların ve araçların camlarını kırmıştı. Polis, protesto eylemlerini ‘ayaklanma' olarak nitelendirmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası