Ege Postası
Geri

ABD’de rehine krizi: Ölü ve yaralılar var

ABD'nin Charleston kentinde rehine krizi yaşandı. "Charleston’ın yeni kralı benim” diyen bir kişi restoranttakileri rehin aldı, bir kişiyi öldürdü. Bölgeyi kapatarak operasyon düzenleyen polis, saldırganı etkisiz hale getirdi.
ABD’de rehine krizi: Ölü ve yaralılar var
Haberler / Dünya
24 Ağustos 2017 Perşembe 22:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD'nin Charleston kentinde bir restoran çalışanı bir kişiyi vurdu, birkaç müşteriyi rehin aldı. Güney Carolina eyaletinin turistik bölgesindeki olay, öğle saatlerinde restoran kalabalık olduğu sırada meydana geldi.

Polis sözcüsü Charles Francis, restoran çalışanının, telefonlara yanıt vermediğini bu nedenle kaç rehine olduğunun ve vurulan kurbanın durumunun bilinmediğini açıkladı.

Olaydan birkaç saat sonra Charleston polisi bölgeye özel birlikleri ve bir bomba imha ekibini gönderdi.  Düzenlene operasyonda saldırgan vuruldu. Saldırgan yaralanırken vurduğu kişi yaşamını yitirdi.

surrr

“YENİ KRAL BENİM” DİYEREK…

Restorandan çıkmayı başaran görgü tanıkları, silahlı saldırganın mutfaktan önlüğüyle çıkarak, ön kapıyı kilitlediğini ve “Charleston'ın yeni kralı benim” diye bağırdığını söylüyor.

Charleston Belediye Başkanı John Tecklenburg, olayın terör saldırısı olmadığını açıkladı.

Olay, 2015 yılında 9 kişinin öldürüldüğü ve siyahların gittiği kiliseye çok yakın bir mesafede yaşandı. Charleston kenti son olarak hafta başındaki tam güneş tutulmasının en iyi gözlemlenen noktası olarak turistlerin akınına uğramıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası