Ege Postası
Geri

ADD’li kadınlardan Batur’a destek

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur Narlıdere Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından düzenlenen geleneksel '' Yeni Yıl Çayı'' etkinliğine katıldı.
ADD’li kadınlardan Batur’a destek
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Aralık 2013 Perşembe 11:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Narlıdere Narbel düğün salonunda düzenlenen geleneksel '' Yeni Yıl Çayı'' etkinliğine başta Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur olmak üzere CHP Narlıdere İlçe Başkanı Cafer Esen, CHP Narlıdere İlçe sekreteri Hüseyin Şimşek, Narlıdere Atatürkçü Düşünce derneği başkanı Mükerrem Demir, CHP Narlıdere kadın kolları başkanı Canan Karaca, ADD Genel Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Yetkiner, Narlıdere Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu, Narlıdere Dinlenme ve Bakım evi sakinleri ve çevre ilçelerden gelen misafirler katıldı.

Kasaba görüntüsünden, çağdaş bir yaşam kalitesine
Narlıdere ADD tarafından düzenlenen '' Yeni Yıl Çayı'' etkinliğinde bir konuşma yapan Narlıdere ADD başkanı Mükerrem Demir, herkesin yeni yılını kutlarken yaklaşan seçimlerde Başkan Abdül Batur’a destek çıkacaklarını belirtti. Demir “ Bugüne kadar düzenlediğimiz her etkinliğimize, derneğimizin faaliyetlerine ve bizlere desteklerini esirgemeyen ve hep yanımızda olan Başkanımız Abdül Batur’a yaklaşan seçimlerde biz Narlıdereli kadınlar olarak gereken tüm desteği vermeye söz veriyoruz” dedi. '' Yeni Yıl Çayı'' etkinliğinde söz alan Narlıdere belediye Başkanı Abdül Batur ise Türkiye’nin kaderini etkileyecek olan seçimlere hazır olduklarını ifade ederek Narlıdere’nin her seçimde olduğu gibi yine bir ilke imza atacağını söyledi. Batur “ Halkımızın bize Narlıdere’de hizmet vermemiz için görevlendirdiği günden bugüne, Narlıdere’yi kasaba görüntüsünden, çağdaş bir kent ve çağdaş bir yaşam kalitesine ulaştırmak için elimizden geleni yaptık. Bunu başardık da. Narlıdere bugün herkes tarafından örnek alınan, yaşamak için tercih edilen bir ilçe. Türkiye’nin kaderini belirleyecek olan seçimlere az bir süre kaldı. Narlıdere’de geçmişte olduğu gibi bugünde örnek teşkil edecek bir başarıyı kendimize hedef olarak belirledik. %75’lik oy hedefimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Şunu açık gönüllülükle ifade etmem gerekir ki her seçimde en büyük desteği biz kadınlarımızdan ve onların gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan görüyoruz. Bu sebeple geçmiş seçimlerde verdikleri destek ve önümüzdeki seçimler için verecekleri destek için şimdiden çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Narlıdere ADD Halk oyunları ekibi tarafından gerçekleştirilen gösteriler ile keyifli saatler yaşayan Narlıdereli kadınlar TRT Halk Müziği Sanatçısı Saime Cantürk'ün seslendirdiği türküler ile doyasıya eğlendiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası