Ege Postası
Geri

AFAD'dan uyarı: Hasarlı binalara girmeyin

AFAD'dan yapılan uyarıda, "İzmir açıklarında meydana gelen deprem sonrası bölgedeki hasarlı yapılara kesinlikle girilmemesi gerekmektedir" denildi. Öte yandan AFAD deprem sonrası haberleşme için telefon görüşmelerinin kısa tutulması ve haberleşmek için SMS ve internet tabanlı mesajlaşma uygulamaları tercih edilmesi konusunda uyarıda bulundu.
AFAD'dan uyarı: Hasarlı binalara girmeyin
Haberler / Güncel
30 Ekim 2020 Cuma 15:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir'deki depremin ardından bölgedeki hasarlı binalara girilmemesi uyarısında bulundu.

AFAD'ın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "İzmir açıklarında meydana gelen deprem sonrası arama kurtarma ve ilk yardım ekipleri bölgeye ivedilikle gönderildi. İzmir'in yanı sıra çevre illerden de personel ve araçlar destek amacıyla bölgeye sevk edildi" denildi. Ayrıca, gelişmelerin takip edildiği, bölgedeki hasarlı yapılara kesinlikle girilmemesi gerektiği bildirildi.

AFAD deprem sonrası uyardı: SMS'i tercih edin

Depremin ardından AFAD uyarıda bulundu. AFAD yayınladığı grafikte iletişimin kesintisiz sürdürülebilmesi için haberleşirken telefon görüşmelerinin kısa tutulması gerektiğini ve  haberleşmek için SMS ve internet tabanlı mesajlaşma uygulamaları tercih edilmesi gerektiğini belirtti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası