Ege Postası
Geri

AGM Spor Kulübü taekwondo antrenörü Ziya Cönge, Milli Takım görevinde

Aliağa Gençlik Merkezi Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Ziya Cönge, Antalya’da düzenlenecek Uluslararası Türkiye Open Taekwondo Turnuvası’nda, milli takım antrenörü olarak görevlendirildi.
AGM Spor Kulübü taekwondo antrenörü Ziya Cönge, Milli Takım görevinde
Haberler / Spor
24 Mart 2026 Salı 15:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Aliağa Gençlik Merkezi Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Ziya Cönge, Dünya Taekwondo Federasyonu (WT) tarafından 26–31 Mart 2026 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek Uluslararası Türkiye Open Taekwondo Turnuvası’nda, milli takım antrenörü olarak görevlendirildi. Farklı ülkelerden çok sayıda sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek dev turnuva; yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılacak.

Aliağa Gençlik Merkezi Spor Kulübü antrenörü Ziya Cönge, bu görevlendirmenin büyük bir sorumluluk ve gurur olduğunu belirterek şunları söyledi: “Antalya’da düzenlenecek Türkiye Open’da, Yıldızlar kategorisinde Milli Takım Antrenörü olarak görev alacağım. Çalışmalarımızda desteğiyle her zaman yanımızda olan Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’a ve beni bu göreve layık gördüğü için Federasyon Başkanımız Bahri Tanrıkulu’na teşekkür ederim. Bu görev benim için büyük bir sorumluluk ve gurur. Ülkemizi ve Aliağamızı en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.” 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası