Ege Postası
Geri

AK Gençlik İzmir'den Zeybekci'ye destek

Seçim kampanyasının reklam çekimini yapan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'ye, AK Gençlik İzmir'den büyük destek. AK Gençlik İzmir'den tanıtım videosuna destek
AK Gençlik İzmir'den Zeybekci'ye destek
Haberler / Yerel Politika
22 Ocak 2019 Salı 23:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 'İzmir'i dinliyorum' sloganı ile yola çıkan ve bunun için İzmir'i karış karış gezen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'ye ilçe ziyaretlerinde destek veren AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları üyeleri Zeybekci'nin tanıtım videosu için de kamera karşısına geçti.

Gençlik kolları teşkilatı mensubu yaklaşık 200 genç, Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan önderliğinde Zeybekci'nin seçim kampanyası filmine katkı sunmak için Halkapınar Stadı’nın tribünlerini doldurdu.

Kimi gençler üzerlerine giydiği Karşıyakaspor, Altayspor, Altınordu, Bucaspor ve Göztepespor formaları ile bazıları ise bayraklarla Zeybekci'ye destek oldular.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası