Ege Postası
Geri

‘AK Kamp’sona erdi

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen “İzmir Teşkilat İçi Eğitim Programı” adı altındaki iki günlük kamp sona erdi. Genel Merkez ve İzmir Teşkilatı’nın buluştuğu kampta teşkilata yerel seçim sürecinde önemli mesajlar verilirken, konuşmacıların hedefinde CHP ve İzmir'deki belediyeler vardı.
‘AK Kamp’sona erdi
Haberler / Politika
20 Ocak 2013 Pazar 21:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI/HABER SERVİSİ - AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen “İzmir Teşkilat İçi Eğitim Programı” sona erdi. Kuşadası Pine Bay Holiday Resort Otel’de gerçekleşen kamp iki gün sürdü.İzmir Teşkilatı Genel Merkezinde katılımıyla moral depoladı.

 İLK GÜNE SOYLU VE GÜNAY DAMGASI

Toplamda 644 partilinin yer aldığı kampın ilk günkü mesaisinde İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay konuşmalarıyla damga vururken  basına kapalı bölümde ise Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, 'teşkilat yapısı' İzmir İl Koordinatörü TBMM Çevre Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Erol Kaya, 'teşkilatta toplantılar ve koordinasyonun önemi' Akademisyen Dr. Şaban Kızıldağ ise, 'etkili iletişim ve motivasyon' başlıkları altında 45'er dakikalık sunumlar gerçekleştirdiler.


 YILDIRIM’DAN TELEKONFERANS

İkinci gün mesaisinde sabah saatlerinde basına kapalı olarak gerçekleşen toplantının ilk bölümünde kampa katılamayan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım telekonferans yöntemiyle teşkilata seslendi. AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar konuşmalarıyla toplantıya damga vurdular.Basına kapalı bölümlerde ise, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Hasan Çelik AK Parti’nin misyonu ve vizyonu, akademisyen Abdullah Topçuoğlu da ‘siyasi tarih’ konulu konuşma gerçekleştirdiler.

 Kampın son bölümünde ise İl milletvekilleri de hükümetin icraatları ve yerel yatırımlar başlığında konuşma yaptı.


 ERDEM: HİZMETİMİZ ULAŞMADIĞI TEK BİR YER BİLE YOK

Kampın ikinci gününe öğle saatlerinde katılan Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem konuşmasına kampta bulunanların aldıkları eğitimleri, ilçelerde ve mahallelerdeki çalışmalarda yer alacak teşkilat mensuplarına aktarmaları gerektiğine dikkat çekerek başladı. AK Parti’nin sürekli hedefi olduğunu ve heyecanını kaybetmediğinin altını çizen Erdem, “Önce 2023 diyorduk, şimdi 2071 diyoruz. Beş yıl için halktan görevi devralanlar, zamanında üç yılda bırakıp kaçtı. O dönemden ortada bir tek MHP kaldı. Onların da bu millete söyleyecek sözleri kalmadı. Kimsenin hayal edemeyeceği projeleri gerçekleştirdik. İzmir- İstanbul Otoyol’u ile İzmir'i İstanbul'un, İstanbul'u İzmir'in mahallesi yapacağız. Hizmetimizin ulaşmadığı bir tek yerleşim yeri yoktur. Büyükşehir Yasası ile yeni marka kentleri de yaratacağız” dedi.



 “KAMUOYU DESTEĞİ YÜZDE 54”

Son zamanlarda yayınlanan anket sonuçlarına da değinen Erdem, “   Bugün AK Parti'nin kamuoyundaki desteği yüzde 54'e yükseldi. CHP'nin ki ise yüzde 22 olarak görünüyor. MHP yüzde 12 iken BDP de yüzde 7’de kaldı. Bu takdirler olmazsa hizmet edemeyiz. Millet, AK Partiyi iktidara getirmekle yanılmadı. Partimiz de bu durumun karşılığını vermeye çalışıyor. Var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 HOTAR’DAN GEÇMİŞE YÖNELİK UYARI GELDİ

Partinin ülke genelinde yaptığı sosyal çalışmalardan ve projelerden bahseden Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar konuşmasını teşkilat mensuplarının önemine değinerek sürdürdü, İzmir’de geçmişte adaylar ekseninde yaşanan eksikliklerin başarısızlıkta pay sahibi olduğunu dile getirdi ve , “ Teşkilata mensup her kişi  parti vücudunun kılcal damarları gibidir. AK Parti’nin çıktığı yolda teşkilattaki herkesin bugünlere gelinmesinde büyük katkısı var. Bizim anlayışımızın temelinde insan var hizmet var.  Çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el bırakmayalım.Geçmiş yıllarda seçim süreçlerinde adaylar halkın içinde değildi.  Böylece başarısız olundu ve seçim İzmir’de kaybedildi. Yaklaşan yerel seçimlere bu durumun örnek olmasını istiyorum” dedi

 “NİFAK SOKMAYA ÇALIŞANLAR VAR”

Muhalefete göndermelerde yapan Hotar, AK Partiyi bölmeye çalıştıklarını ancak buna izin vermeyeceklerini belirtip, “Çalışmadığımızı söyleyemiyorlar. Kimse bunu yapamıyor ama parti içine nifak sokmaya çalışanlar oluyor. Buna izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 YILDIRIM’DAN GÖREV: KAPI KAPI DOLAŞIN

Kampa katılamayan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım bansına kapalı bölümde telekonferans yöntemiyle teşkilata seslenirken, Yıldırım'ın İzmir’in iyi yönetilmediğini, İzmir’in AK Parti belediyeciliğine ihtiyacı olduğunu dile getirdiği ve partililere kapı kapı dolaşmaları gerektiğini anlattığı öğrenildi.

                  

                           

        

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası