Ege Postası
Geri

AK Parti 17 Aralık'ta interneti yavaşlatcak

'AKP, 17 Aralık'ın yıl dönümünde interneti yavaşlatacak' iddiasıHükümetin 17-25 Aralık 2014 tarihleri arasında Türkiye genelinde interneti yavaşlatacağı iddiası, TBMM'ye taşındı.
AK Parti 17 Aralık'ta interneti yavaşlatcak
Haberler / Güncel
16 Aralık 2014 Salı 12:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kaydet KaydettiklerimBunlarla da ilgilenebilirsiniz

Tanrıkulu: 43 ilde bin kişi gözaltına alınacak
CHP'den 'seçim barajı' teklifi
Yayınlanma tarihi: 16 Aralık 2014 SalıCHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Davutoğlu'na ''Sosyal medyanın kontrol edilmesi için yurtiçi ve yurtdışı internet bant genişliğinin düşürülerek 17-25 Aralık 2014 tarihleri arasında Türkiye genelinde internetin yavaşlatılması için talimat verildiği iddiası doğru mudu? İddia doğru ise, bu talimat hangi kuruma ya da kişiye verilmiştir'" diye sordu. 

Tanrıkulu'nun soru önergesi şöyle: 

"Sosyal medyanın kontrol edilmesi için yurtiçi ve yurtdışı internet bant genişliğinin düşürülerek 17 -25 Aralık 2014 tarihleri arasında Türkiye genelinde internetin yavaşlatılması için talimat verildiği iddiası doğru mudu? İddia doğru ise, bu talimat hangi kuruma ya da kişiye verilmişti? Twitter'a erişimin engellenmesi, sınırlandırılması yönünde talimat verildiği iddiası doğru mudu? İddia doğru ise, bu talimat hangi kurum ya da kişiye verilmişti? Bu iddialar doğru ise talimatı kim ya da kimler vermiştir'"(CUMHURİYET)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası