Ege Postası
Geri

AK Parti Bayraklı Meclis Grubunda büyük çatlak; Hakaretler havada uçuştu!

AK Parti Bayraklı Meclis Grubunda Latif Aydemir ile diğer meclis üyeleri arasında tansiyon yükseldi. Bağrışmalar üzerine CHP'li meclis üyeleri, AK Parti Grubu odası önünde toplanırken, sert tartışmalar nedeniyle meclis başlaması gereken saatte başlayamadı.
AK Parti Bayraklı Meclis Grubunda büyük çatlak; Hakaretler havada uçuştu!
Haberler / Yerel Politika
8 Mayıs 2024 Çarşamba 17:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayraklı Belediyesi Meclisi Mayıs Ayı 2. Olağan Birleşimi öncesinde AK Parti Grubu karıştı. AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Tarkan Düzman’ın da katıldığı kapalı grup toplantısının ana gündem maddesi mecliste görüşülecek konulardı. Parti grubunun başlamasından sonra toplantıda gerilim yaşandı.

HAKARETLER HAVADA UÇUŞTU

Meclis Üyesi Latif Aydemir ile İlçe Başkanı Düzman arasında kavga çıktığı ileri sürüldü.

Karşılıklı hakaret ve küfürleşmelerin yaşandığı toplantıda Aydemir’in geçtiğimiz ay seçimi yapılan İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na neden kendisinin yazılmadığını sorduğu öğrenildi. Düzman’ın partinin kararı olduğunu belirtmesi Aydemir’i sakinleştirmeye yetmezken, Aydemir ile Düzman birbirine girdiği bazı meclis üyelerinin de tartışmaya dahil olduğu ifade edildi. Belediye binasında gerçekleşen grup toplantısında yükselen sesler koridorlara kadar gelirken, CHP’li meclis üyeleri de AK Parti grubunun olduğu yere geldi. Güvenlik görevlilerinin de önlem aldığı toplantıda yaşananların AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’ya aktarıldığı öğrenildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası