Ege Postası
Geri

AK Parti Bayraklı ilçe teşkilatı bayramlaştı

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Av.Yakup Gülcan, "Bayramlar küskünlük ve kırgınlıkların bertaraf edildiği, birlik ve beraberliğin pekiştiği müstesna günlerdir." diye konuştu
AK Parti Bayraklı ilçe teşkilatı bayramlaştı
Haberler / Yerel Politika
7 Temmuz 2016 Perşembe 09:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlçe Başkanı Av.Yakup Gülcan, bayramlaşma vesilesiyle teşkilata yaptığı konuşma ile verdiği mesajda "Bayram'lar küskünlük ve kırgınlıkların bertaraf edildiği, birlik ve beraberliğin pekiştiği müstesna günlerdir. Bu anlamda da ben herhangi bir nedenle kalbini kırılan kardeşim varsa helallik istiyorum, varsa şayet herkese hakkımı helal ediyorum. Giresun'da cereyan eden helikopter kazasında şehit düşen güvenlik mensuplarımıza Allah rahmet eylesin, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ramazan ayı münasebeti ile Bayraklı’lı hemşehrilerimize hizmet için gerek sokak iftarları, gerek gönül sofraları ve gerekse diğer hayır hasenat çalışmaları dolu dolu ve çok anlamlı idi. Bu nedenle de bu çalışmalara katılıp canla başla çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. İlçemize hizmet için aynı arzu ve iştiyak ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu mukaddes Bayram'ın milletimize, şehrimize, teşkilatımıza huzur, felah, bereket ve güzelliklere vesile olmasını Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum" dedi. 


Daha sonra ilçe Başkanı Gülcan, yönetim kurulu, Meclis üyeleri, mahalle Başkan'ları partililerle teker teker bayramlaştılar. Bayramlaşma merasimine İlçe yönetiminin yanı sıra Belediye Meclis üyeleri Ali Şenay, Latif Aydemir ve Tarkan Düzman’ın da hazır bulunup, misafirlere kendi elleri ile ikramda bulundukları görüldü. 
Ak Parti Bayraklı Teşkilat Bayramlaşma merasimi bittikten sonra İlçe Başkanı Av. Yakup Gülcan ve yönetimi bayramlaşma için CHP ilçe başkanı Cemalettin Alper ve Mhp İlçe Başkanı Mehmet Aydın’ı arayarak bayramlarını tebrik etti. Chp İlçe Başkanı Alper’in şehir dışında olduğu için Bayramlaşma ziyareti için ileriki bir tarihte mutabık kaldılar. Mhp İlçe Başkanı Aydın ve teşkilatı da MHP İl Bayramlaşmasından sonra AK Parti İlçe Teşkilatı binasına geçerek AK Parti İlçe Başkanı Gülcan ve teşkilatına Bayramlaşma ziyaretinde bulundu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası