Ege Postası
Geri

AK Parti Bayraklı teşkilatı seçim startı verdi

Ak Parti Bayraklı Teşkilat Birimi seçim startı verdi. Ak Parti Bayraklı teşkilat başkanı Reşit Çelik il başkanlığının talimatı üzerine 23 mahallenin temsilcileriyle bir araya gelerek 7 Haziranda yapılacak seçimler öncesinde yol haritasını belirledi. Teşkilat başkanı Reşit Çelik tüm teşkilatıyla beraber 7/24 sahada olacaklarını söyledi.
AK Parti Bayraklı teşkilatı seçim startı verdi
Haberler / Yerel Politika
26 Nisan 2015 Pazar 10:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Çelik 7 Hazirandanda yapılacak seçim öncesi Bayraklı’daki 23 mahallenin temsilciyle Gümüşpala’da bir araya geldi. Ak Parti ikinci bölge milletvekilleri Kerem Ali Sürekli ve Tansu Kaya’nın da katıldığı toplantıda Ak Parti’nin ikinci bölgede yürüteceği seçim çalışmaları konuşuldu, yol haritası belirlendi.

TEŞKİLAT OLARAK 7/24 SAHADA OLACAĞIZ
Mahalle temsilcilerinden tam kadro saha çalışmalarına katılmalarını isteyen teşkilat başkanı Çelik, “7 haziran seçimleri için start verdik. Bayraklı teşkilatı olarak 7/24 sahada olacağız. İzmir’de 15, Türkiye genelinde 400 vekil hedefimiz var. Bu hedefi yakalamak için canla başla çalışacağız” dedi.

KÜSKÜNLER DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA KATILACAK
2014 yerel seçimleri öncesi Ak Parti Bayraklı ilçe teşkilatına küsen partililer için özel bir çalışma yürüten teşkilat başkanı Reşit Çelik, “Partimizden daha önceki dönemde küserek ayrılan yönetici ve üye arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Küskünlükleri bitirdik. Teşkilat içerisinde birlikteliği ön plana çıkardık. Daha önceki dönemde partiye küsen arkadaşlarımız bu dönem Ak Parti’nin tek başına iktidar olması için bizimle beraber çalışacak” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası