Ege Postası
Geri

AK Parti Buca’da istişare toplantısı

AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan öncülüğünde, partinin geçmiş dönemlerde görev yapmış, milletvekilleri, ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleriyle ’istişare ve değerlendirme’ toplantısında bir araya geldi. AK Parti Buca’da istişare toplantısı
AK Parti Buca’da istişare toplantısı
Haberler / Yerel Politika
29 Ekim 2018 Pazartesi 13:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, partinin geçmiş dönem görev yapmış, milletvekilleri, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleriyle Yedi Göller Kafe’de istişare ve değerlendirme’ toplantısında bir araya geldi.

AK Partinin istişare geleneği Buca’da geçmiş dönem ilçe başkanlarını, milletvekillerini ve partide çeşitli kademelerde görev yapmış isimleri bir araya getirdi. Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı toplantıda yaklaşan yerel seçimler öncesi bu gibi kıymetli toplantıların daha güçlü ve istikrarlı bir şekilde çalışmalara yansıyacağı ifade edildi. Üç saate yakın devam istişare ve değerlendirme toplantısına katılanların toplantının çok verimli ve karşılıklı sohbet havasında geçtiği herkesin istişareden memnun şekilde ayrıldığı öğrenildi.

Toplantıya, İl Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli, İl Başkan yardımcısı Hüseyin Özkan, 25.dönem İzmir Milletvekili Cemil Şeboy, Önceki dönem ilçe Başkanları Mehmet Girgin ve Neşat Arslan ile Partinin çeşitli kademelerinde görevde bulunan yönetim kurulu üyeleri katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası