Ege Postası
Geri

AK Parti Çiğli kadın kolları sahaya indi

Ak partili kadınlar Çiğli kasaplar meydanında açtığı stand ile farkını ortaya koymaya devam ediyor.
AK Parti Çiğli kadın kolları sahaya indi
Haberler / İzmir
27 Ağustos 2013 Salı 12:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Geçtiğimiz günlerde İzmir'de bir ilki başlatarak ilçe danışma meclisi toplantısına başarıyla ev sahipliği yapan Ak Parti Çiğli Kadın Kolları yine bir ilke imza atmayı başardı.
Meydanda açılan stantta erkek- kadın tüm vatandaşların sorunlarını dinleyip, onlarla tanışma fırsatı elde eden teşkilat mensupları, Ak Parti Çiğli İlçe Teşkilatının faaliyetleri, hükümetin icraatları hakkında görüş alış verişi yaptılar. Broşür ve dergi dağıttılar.
Ana kademe ve gençlik kolları yönetim kurulu mensupları ve bazı meclis üyelerininde destek verdiği çalışmalar için Çiğli Kadın kolları başkanı Nadire Boyacıoğlu;
'Çalışmalarımızı büyük bir keyif ve gayret ile sürdürüyoruz. İlçe binamızın klimalı odalarında oturup özel yerlerde çay partilerine katılmak yerine sahada olmak partimizin hizmet siyasetindeki en geçerli iletişim yöntemidir. Bunu uyguluyoruz.
Her düşünceden tüm kadınlarımızla tanışmak için onların yollarına çıkacağız.Ayak bastığı her yerde yanlarında olmak istiyoruz.
Kadınlarımızı doğru bilgilendirip bilinçlendirerek, yaşadığı kenti özlediği kent kimliğine dönüştürmede ne kadar güçlü olduklarını anlatmak en büyük hedefimizdir.
Etkinliğimize ilgi bizi çok şaşırttı. İki saat içinde elliye yakın hanım ve genç hanım kardeşimiz standımıza gelerek görev isteyip, üyelik talebinde bulundular. Bunun yanında birçok esnaf ve vatandaş ise açık yüreklilikle iyi dileklerini sundu.
Biz kadınlar bu güne kadar siyaseti evimizde bile fısıldaşıyorduk. Ama artık yeter.
Geleceğimiz için çocuklarımız için, Bundan böyle Çiğli'de yapılan siyasete şefkatli, cefakar, vefakar, zarif ve hamurlu ellerimizle dokunacağız. Ucu kime dokunursa dokunsun' diyerek Teşkilatının yerel seçimlerdeki iddiasını yineledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası