Ege Postası
Geri

AK Parti Gençlik Kolu Genel Başkanı bizzat İzmir'e geldi adayları dinledi

AK Parti İzmir'de 'gençlik' mesaisi yaşanıyor. AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları'nda Nurettin Taşçı’nın istifasının ardından yeni başkanın kim olacağı kısa süre içinde netleşecek. Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, İzmir'e gelerek AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda, İl Gençlik Kolları Başkanlığına aday olan Bayraklı İlçe Başkanı Mehmet Aydın, İl Yöneticisi Mehmet Deniz Şimşek, Emre Sinan Özen ve Adil Yüksel ile görüştü. AK Parti İzmir'de 'gençlik' mesaisi
AK Parti Gençlik Kolu Genel Başkanı bizzat İzmir'e geldi adayları dinledi
Haberler / Politika
28 Ocak 2016 Perşembe 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları'nda Nurettin Taşçı’nın istifasının ardından yeni başkanın kim olacağı kısa süre içinde netleşecek.
Genel Merkez MKYK Üyesi Burak Güngör geçtiğimiz hafta İzmir'e gelmiş ve ilçe başkanlarıyla temayül yapmıştı..

ECERTAŞ İZMİR'E GELDİ
Güngör görüşmeler sonrası ismi öne çıkan dört ismi Genel Merkez'e bildirdi. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, İzmir'e bizzat gelerek isimleri öne çıkan Gaziemir Belediye Eski Başkanı Adnan Yüksel’in oğlu Gençlik Kolları Siyasi Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Adil Yüksel, AK Parti İzmir İl Eski Başkan Yardımcısı Mehmet Deniz Şimşek, Bayraklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Aydın, Genç Müsiad Yönetim Kurulu Üyesi Emre Sinan Özen ile bire bir görüştü.

Görüşmede Ecertaş birlik beraberlik mesajları verdi. Ecertaş'ın ismi öne çıkanlara "kim başkan olarak atanırsa atansın yanında yer alın" dediği öğrenildi.

Ecertaş'ın adayları tanımak için İzmir'e geldiğini STK ve Kanaat Önderlerinden görüş aldığını dile getirdi. Ecertaşİzmir adaylarının yanı sıra Kütahya ve Denizli İllerinin adayları ile de bir araya geldi.

KİM KİMİ DESTEKLİYOR
Öte yandan gençlik kolu başkanlığı için öne çıkan isimlerden Adil Yüksel'e, Bakan Binalİ Yıldırım ile İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Atilla Kaya, Mehmet Deniz Şimşek'e, Genel başkan yardımcısı Nükhet Hotar ve İl Başkanı Bülent Delican, Mehmet Aydın'a ise İzmir Milletvekili MKYK Üyesi Hamza Dağ'ın destek verdiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası