Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları’nda başkanlık için son dönemeç

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı için İzmir’de yapılan mülakatlar sonunda belirlenen 3 isim yarın Ankara’da olacak. Genel merkez yöneticilerinin yapacağı mülakatlar sonunda 3 isimden biri AK Partili kadınların başkanı olacak. AK Parti İl Kadın Kolları’nda başkanlık için son dönemeç
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları’nda başkanlık için son dönemeç
Haberler / Yerel Politika
1 Nisan 2018 Pazar 13:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlık görevini bir kez daha talep etmediğini partisinin genel merkezine bildiren AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, beraberinde 3 kadın ile Ankara’da olacak.

3 KADIN BAŞKAN ADAYI 11.30’DA GÖRÜŞMEYE ALINACAK

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları’nda genel merkez yöneticilerinin yaptığı istişareler sonunda belirlenen 3 isim yarın saat 11.30’da Ankara’da görüşmeye alınacak.

Nilay Köksal                                            Melek Eroğlu                         Dilek Yıldız Büyükdağ

EROĞLU, BÜYÜKDAĞ VE KÖKSAL İSİMLERİ İLE GÖRÜŞME YAPILACAK

Beraberlerinde halen bu görevi yürüten ancak bir kez daha görev talep etmeyen Gözde Keskin ile Ankara’da olacak AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Melek Eroğlu, AK Parti Bayraklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ ve AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nilay Köksal genel merkez yöneticileriyle görüşecek.

MÜLAKAT SONUNDA 3 İSİMDEN BİRİ KADINLARIN BAŞKANI OLACAK

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkan adayı olan 3 isim ile gerçekleştirilecek mülakat sonunda hangi ismin AK Partili kadınların İzmir başkanı olacağı netleşecek. Yaklaşık 3,5 yıldır bu görevi yürüten ve başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan mevcut AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin’in il yönetimine alınabileceği kaydediliyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası