Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir, Tekirdağ teşkilatını ağırladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, AK Parti il teşkilatlarının kaynaşması için talimat verdiği çalışma toplantısı için İzmir’e gelen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ve il yönetimi , AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Akçay, “Bu çabamız da bütün Türkiye’ye örnek olacak diye temenni ediyoruz” derken, Başkan Delican ise 2019 seçimleri için İzmir mesajı verdi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Tekirdağ teşkilatını ağırladı
AK Parti İzmir, Tekirdağ teşkilatını ağırladı
Haberler / Politika
2 Aralık 2015 Çarşamba 19:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ – AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun iller arası kaynaşmayı sağlamak için talimat verdiği çalışma toplantısı için İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, İzmir İl Başkanı Bülent Delican’a Tekirdağ’dan getirdiği el dokuması ve Tekirdağ Spor forması hediyelerini takdim ederken, Delican da Akçay’a Ege Orman Vakfı’nın hazırladığı hediye paketi verdi.



 “STRATEJİ BELİRLENECEK”
AK Parti’nin il yönetimlerinin istişare yapması için başlattığı program neticesinde Tekirdağ İlçe Başkanlığını İzmir’de misafir ettiklerini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “AK Parti ailesi tüm Türkiye’de çok büyük bir aile. Fertleri çok daha yakın istişarede bulunacak il yönetimlerinin tanışması için program başlattı. Tekirdağ İl Başkanımızla konuştuk. Bugün İzmir’de bir araya geldik biz de Tekirdağ’a gideceğiz. Yönetimleriyle görüşeceğiz. İzmir’de ağırlamaktan keyif ve onur duyuyoruz. Ak Parti’nin bir ferdi olarak bir araya gelip istişare yapmak ve strateji belirlemek üzere toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Tüm Anadolu yönetim kurulları toplantılarını bir arada yapacaklar. Diğer illerde de yakın temas şeklinde görüşecek.  Afyonu da İzmir’e davet ettik, biz de Afyon’a gideceğiz. Eskişehir’i de ağırlayacağız” dedi.



“TEKİRDAĞ VE İZMİR’İN KADERLERİ BENZEŞİYOR”
AK Parti İzmir ve Tekirdağ teşkilatının kaderinin birbirine benzediğini söyleyen Başkan Delican, 1 Kasım’da her iki ilin de oylarını yükselttiğini belirtti.  İzmir’de AK parti olarak tecrübeli ve deneyimli bir kadronun oluştuğunu vurgulayan Delican,"Tekirdağ ile İzmir’in kaderi benzeşiyor. Tekirdağ, oyunu bu seçimlerde yüzde 38’in üzerine çıkarttı. Biz de 145 civarında oy arttırmamıza rağmen milletvekili sayımızda bir değişiklik olmadı ancak Ege Bölgesi’nde AK Parti’nin birinci olmasında İzmir’in payı büyük oldu. Ege Bölgesi’nde kırmızı yanan yerleri Tekirdağ ile birlikte Turuncu yapacağız. 2019 seçimleri ikimizin de referans seçimleri olacak. Tüm teşkilatımız canla başla çalışarak daha fazla aday çıkartma çabası içerisindeyiz. Tecrübeli kadrolarımız oluşmaya başladı deneyimli bir kadroyuz. Partimizin temel kültürü istişare kültürü ile ortak bir strateji ile büyükşehirde ve genel seçimde başarılı olmak istiyoruz. 2019 seçimleri de 3,5 yıl gibi çalışma temposunda çok iyi hazırlanacağız. Tekirdağ AK Parti’yi İzmir de görmekten son derece memnunum” şeklinde konuştu.



“İKİ GÜZELLİK İÇİN İZMİRDEYİZ”
Hem Tekirdağ Spor’u desteklemek hem de AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na ziyaret etmek için İzmir’e geldiklerini ifade eden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, “AK Parti İzmir ve Tekirdağ yönetim kurulu üyelerimiz İzmir’de olmaktan memnuniyet duyuyoruz. İl yönetim kurulu üyelerimize teşekkürler. İki güzellik için İzmirdeyiz. Ziyaret ve spor. Bugün Türkiye kupası 3. Tur eleme maçında karşılaştığımız Karşıyaka- Tekirdağ spor maçını izlemek ve çalışma toplantısı yapma fırsatı için buradayız. Tekirdağ olarak üzgünüz, yenildik bugün. Tekirdağspor için buraya kadarmış. Bizler bu ziyarette böyle bir karar alırken hattı siyaset yoktur sattı siyaset vardı o satıhta bütün Türkiye’dir talimatından yola çıktık. Hem siyasi bir ziyaret hem de Tekirdağ sporu desteklemek için geldik. Başka illerde yapılacak toplantılarla devam edecek. Bu çabamız da bütün Türkiye’ye örnek olacak diye temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ TÜRKİYE’NİN PARTİSİ”
Başbakan Davutoğlu’nun “AK Parti Türkiye’nin partisi diğer partiler gibi belli bölgelere hapsolmuş değiliz” sözlerini hatırlatan Akçay şöyle devam etti: “Sözleri bizleri harekete geçiren sözlerdir. İl başkanı ve çalışma arkadaşlarıyla kendi illerimizde yaptığımız çalışmaları paylaşarak, Tekirdağ ve İzmir’de yakaladığımız başarıları daha ileri götürme için istişare yapacağız.  Mustafa Kemal başta olmak üzere şehit ve gazilerimizi anıyoruz. Bugün hem siyasetçi hem sporsever olarak karşınızdayız hem Karşıyaka Spor Başkanı ve taraftarlarına teşekkür ediyorum. Centilmence bir karşılaşma oldu. Mağlup olarak şehrimize döneceğiz 13 yıldır ak parti davası olarak hizmet kervanını daha ileri taşımaya devam edeceğiz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası