Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir Teşkilatı kampa giriyor: İşte detaylar...

AK Parti İzmir İl Teşkilatı yarından itibaren Marmaris’te üç günlük bir kampa girmeye hazırlanıyor. Kampta teşkilatın yaz çalışmalarının masaya yatırılacağı öğrenildi.
AK Parti İzmir Teşkilatı kampa giriyor: İşte detaylar...
Haberler / Yerel Politika
30 Mayıs 2022 Pazartesi 16:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – AK Parti İzmir İl Teşkilatı, yarın Marmaris’te L'Etoile Beach Hotel’de kampa giriyor.  Üç gün sürecek kampa AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İl Yürütme Kurulu üyeleri ve ilçe başkanları katılacak.

Kampta yaz aylarında hayata geçirilecek çalışmaların ele alınacağı ve saha programları kapsamında neler yapılması gerektiğinin belirleneceği öğrenildi.

İlçe başkanlarının da teşkilatlarındaki son durumları İl Başkanı Sürekli ve İl Yürütme Kurulu üyeleriyle paylaşacağı belirtildi.

Öte yandan AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın bu yaz yeni bir çalışma modelini hayata geçireceği, bu kapsamda başta Çeşme olmak üzere turistik ilçelere ağırlık verileceği ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası