Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir adayları tanıştı

AK Parti'nin 26 İzmir milletvekili adayı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ankara Arena Spor Salonu'nda yaptığı tanıtım toplantısına tam kadro katıldı. İzmir'in teşkilattan gelen adayları, Savcı Sayan, Ozan Ceyhun, Durmuş Boztuğ, Esra Aladağ, Hüseyin Kocabıyık, İbrahim Turhan gibi teşkilat dışından gelenlerle ilk kez biraraya geldi. AK Parti İzmir adayları tanıştı
AK Parti İzmir adayları tanıştı
Haberler / Yerel Politika
15 Nisan 2015 Çarşamba 15:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçim bildirisini açıklayıp milletvekili adaylarını tanıttığı Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılan toplantı için 30 otobüs kaldırdı. İzmir'den bin 500 kişinin katıldığı toplantıya, 26 İzmir milletvekili adayı eksiksiz geldi.

"AK Parti İzmir adayı Sürekli: Ankara'da ki sesiniz olacağım" HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!!!

İzmir'in teşkilattan gelen adayları, Savcı Sayan, Ozan Ceyhun, Durmuş Boztuğ, Esra Aladağ, Hüseyin Kocabıyık, İbrahim Turhan gibi teşkilat dışından gelenlerle ilk kez orada buluştu. Başbakan Davutoğlu'nun İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ı da fotoğraf çekimi için davet etmesi dikkat çekti.


Tanıtım toplatısının ardından milletvekili adaylarının seçim afişleri için Genel Merkez'de oluşturulan stüdyo ortamında fotoğraf çekimi yapıldı. İl Başkanı Delican, "Partinin seçim şarkıları ve vaatleri ile motivasyonu artmış, heyecanı katlanmış bir şekilde İzmir'e döneceğiz. Sürekli sahada olacağız. Yaptıklarımızı ve daha iyisini nasıl yapacağımızı anlatacağız. Adaylarımızı tanıtacağız. Çok sıkı çalışacağız" dedi. (Elif Demirci/DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası