Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de 3 ilçede sandıklar kuruluyor

AK Parti İzmir’de kongre maratonu devam ediyor. Parti bu hafta sonu Urla, Dikili ve Foça olmak üzere 3 ilçede sandık mesaisi yapacak.
AK Parti İzmir'de 3 ilçede sandıklar kuruluyor
Haberler / Yerel Politika
3 Ekim 2020 Cumartesi 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir teşkilatı salgın nedeniyle ertelenen ilçe kongrelerine 5 Eylül tarihinde başlamıştı. Parti bu hafta sonu toplamda 3 ilçede sandık kuracak. Partililer bugün Urla’da sandık başına giderken yarın da Dikili ve Foça’da gidecek.

Tek adaylı geçmesi beklenen kongrelerde Urla’da mevcut başkan Murat Nart’ın, Dikili’de mevcut başkan Tahsin Şekerci ve Foça’ da da mevcut başkan Ethem Ali Çapçı’nın aday olması bekleniyor.

Öte yandan 3 Ekim’de gerçekleştirilmesi planlanan AK Parti Kemalpaşa İlçe Kongresi ise ilçede iki aday çıktığı için ileri bir tarihe ertelendi. AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Bülent Aksakal, sosyal medya hesabından “AK Parti Genel Merkez teşkilat başkanlığımız tarafından alınan karar doğrultusunda ilçe kongremiz ileri bir tarihe ertelenmiştir” ifadeleriyle ertelemeyi duyurmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası