Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de SKM Bilal Doğan'a emanet!

AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı'na (SKM) İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Bilal Doğan’ı atadı. AK Parti İzmir'de
AK Parti İzmir'de SKM Bilal Doğan'a emanet!
Haberler / Yerel Politika
3 Eylül 2015 Perşembe 17:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Önümüzdeki günlerde A Takımı’nda değişikliğe gitmesi beklenen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, erken seçime 2 aydan az bir zaman kala Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığına  (SKM) atama yaptı. AK Parti İzmir’de SKM, İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Bilal Doğan’a teslim edildi.

DOĞAN: BEN YOK BİZ VARIZ
Doğan atama sonrası, " 1 Kasım seçimleri öncesinde SKM başkanlığı görevine getirilmiş bulunmaktayım. Bunun için İl Başkanımız Bülent Delican’a teşekkür ederim. Partimin bu teveccühüne layık olmaya çalışacağım. Ben yok biz varız. Bütün çalışma arkadaşlarımız ile birlikte partimizin İzmir’de başarısı ve Ülkemizin selameti için çalışacağız. İzmirliliklerin güvenine layık olmaya çalışacağız. Bu konuda en büyük destekçimiz basın mensubu arkadaşlarımız olacak. Onlara karşı şeffaf olacağız” dedi.


7 Haziran sürecinde SKM, il başkanlığının bir üst katında tutulmuş, iki ayrı bölgede birer SKM daha oluşturulmuştu. Delican, o süreçte SKM’yi  İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gedikoğlu’na teslim etmişti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası