Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de iki başkan daha 'yokum' diyor

İlçe kongreleri 8 Mart'ta başlayacak olan AK Parti İzmir'de ilçe başkanlarının "Aday değiliz açıklaması" devam ediyor. Buna göre iki ilçe başkanı daha aday olmayacağını açıklayacak. AK Parti İzmir'de kongreler öncesi flaş gelişme
AK Parti İzmir'de iki başkan daha 'yokum' diyor
Haberler / Yerel Politika
2 Mart 2020 Pazartesi 19:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir'de iki ilçe başkanı daha aday olmayacağını açıklayacak. Buna göre Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu ve Bornova İlçe Başkanı Cevdet Çayır aday olmayacaklarını açıklayacak.  İlçe kongreleri 8 Mart'ta başlayacak olan AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda aday olmayacak ilçe başkanlarının sosyal medya hesaplarından "aday değilim" açıklamaları da devam ediyor. AK Parti kulislerinden edinilen son bilgilere göre; AK Parti’de devam edilmeme kararı alınan ilçe başkanlarına iki isim daha eklendi. Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu ve Bornova İlçe Başkanı Cevdet Çayır aday olmayacaklarını açıklayacak.

AK Parti’dedevam etmeyecek olan ilçe başkanları Buca, Çeşme, Gaziemir, Foça, Güzelbahçe, Kemalpaşa,Menemen, Torbalı, Ödemiş ve Selçuk ilçe başkanları ile birlikte 12 ilçe başkanı görevi bırakmış olacak.

DEVAM EDEN İLÇE BAŞKANLARI

Öte yandan devam edecek olan ilçe başkanları şöyle; Aliağa,Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Beydağ, Çiğli, Dikili, Karabağlar, Karaburun,Kınık, Kiraz, Konak, Menderes. Narlıdere, Seferihisar, Tire, Urla.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası