AK Parti İzmir'de kongre mesaisi: Başkan teftişte
AK Parti İzmir 5'inci Olağan İl Kongresi, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılımıyla 31 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek. Halkapınar Spor Salonu’nda yapılacak kongre için hazırlıklar sürerken, İl Başkanı Bülent Delican salonu teftiş etti. Hazırlıklar hakkında bilgi veren Delican, “Canlı bir kongre olacak. Dışarısını da miting alanı yapmak istiyoruz. Katılım için çok teveccüh var” dedi.
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir’de gözler 31 Ocak'ta yapılacak olan il kongresine çevrildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşecek kongre 10 bin kişilik Halkapınar Spor Salonu’nda yapılacak. Kongrede hiçbir aksaklığın yaşanmaması için il başkanlığı komisyon kurdu. Komisyon tüm hazırlıklarla ilgilenirken, İl Başkanı Bülent Delican’da teftişe çıktı. Sabah saatlerinde Halkapınar Spor Salonu’nda incelemelerde bulunan Delican, komisyon üyelerinden bilgi aldı, yapılan hazırlıkları tek tek inceledi.
DELİCAN: DIŞARIDA MİTİNG ALANI YAPACAĞIZ
Delican, “Salonla ilgili çalışmalara başladık. Hazırlıklarımız sürüyor. Salonun giydirilmesi, süslemeleri yapılıyor. Misafirlerin oturacağı, delegelerin oturacağı, partililerin oturacağı yerlerin ayarlanması yapılıyor. Başbakanımızın konuşacağı sahnenin çalışmaları sürüyor. Canlı bir kongre olacak Dışarısını da miting alanı yapmak istiyoruz. Katılım için çok teveccüh var” dedi.
Başbakan Davutoğlu saat 11:00’de İzmir’de olacak. İzmir kongresinin ardından Manisa kongresine geçecek.