Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de mitingli kongre heyecanı

Aydın Şengül’ün il başkanı olmasının ardından başlayan ilçe kongreleri maratonunu geride kalan hafta tamamlayan AK Parti İzmir’de gözler '28 Nisan’a çevrildi. Cumhurbaşkanı ve Başbakan da katılacak
AK Parti İzmir'de mitingli kongre heyecanı
Haberler / Yerel Politika
15 Nisan 2018 Pazar 14:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - AK Parti İzmir, 28 Nisan Cumartesi günü Halkapınar Spor Salonu’nda gerçekleşecek il kongresine hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşecek kongrenin iki etaptan oluşacağını belirten İl Başkanı Aydın Şengül, "Salon yanındaki sahada 70-80 bin kişilik katılım hedefiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım’ın halka sesleneceği bir de miting yapılacak" dedi.

Aydın Şengül'ün il başkanı olmasının ardından başlayan ilçe kongreleri maratonunu tamamlayan AK Parti'de gözler 28 Nisan'da gerçekleşecek il kongresine çevrildi. Kongre için aralarında eski ilçe başkanları ve eski yöneticilerin olduğu bir hazırlık komitesi kuruldu.  

AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül, “Yeni bir başlangıç ve motivasyon için kongremizi çok önemsiyoruz. Motivasyon kongreyle birlikte doruk noktasına çıkacak. Kongre sonrası hedef 2019 seçimleri… Kongre bizim için start olacak. Ayrıca özel sürprizlerimiz de olacak” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası