Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir milletvekilleri toplandı

AK Parti İzmir Milletvekilleri, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ başkanlığında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir araya geldi. AK Partili vekiller istişarede bulundu
AK Parti İzmir milletvekilleri toplandı
Haberler / Yerel Politika
12 Ekim 2017 Perşembe 14:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Halide DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir Milletvekilleri, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ başkanlığında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir araya geldi.

Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Dağ başkanlığında bir araya gelen İzmir milletvekilleri Nükhet Hotar, Hüseyin Kocabıyık, Necip Kalkan, Kerem Ali Sürekli ve Atila Kaya başta İzmir olmak üzere genel kurul ve meclis çalışmalarını ele aldı.

Her ay düzenli olarak toplandıklarını belirten AK Parti İzmir Milletvekili Atila Kaya, “Genel değerlendirmelerimizi yaptık. Sürekli yaptığımız rutin toplantılardan biriydi. Özel bir toplantı değildi. İzmir, meclis çalışmaları gibi konuları konuşup bilgi alışverişi ve istişarelerde bulunduk” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli de, toplantıda İzmir ve ülkenin genel durumu hakkında konuştuklarını, istişarede bulunduklarını belirterek, düzenli olarak bir araya gelerek yaptıkları toplantılarla bilgi tazelediklerini, yapılacakları planladıklarını söyledi. 

AK Partili bir diğer İzmir Milletvekili Nükhet Hotar da, düzenli olarak yaptıkları toplantıların bilgilendirme ve planlama amaçlı olduğunu ve verimli geçtiğini belirtti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası