Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir paylaştı: En çok hangi ilçede üye yapıldı?

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, ilçe teşkilatlarının Temmuz ayı üye kayıt performansını paylaştı. Buna göre en çok üye alımını gerçekleştiren ilçe teşkilatı Bayraklı oldu. Balçova İlçe Teşkilatı ise belirlenen hedefe yaklaşma yüzdesi açısından en başarılı teşkilat oldu.
AK Parti İzmir paylaştı: En çok hangi ilçede üye yapıldı?
Haberler / Yerel Politika
2 Ağustos 2022 Salı 10:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – Yeni üye kayıt çalışmalarına hız veren AK Parti İzmir İl Teşkilatı, Temmuz ayında ilçe teşkilatlarının üye kaydı performans sıralamasını yayınladı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yayınlanan verilere göre Temmuz ayında en çok üye kaydını Bayraklı İlçe Teşkilatı gerçekleştirdi. Bayraklı’yı sırasıyla Buca, Karabağlar, Konak ve Bornova takip etti.

Üye kaydında Temmuz ayı boyunca hedefe yaklaşma yüzdesini sağlamada en başarılı ilçe teşkilatı Balçova oldu. Balçova’dan sonra Bayraklı İlçe Teşkilatı ikinci oldu. Listede bu iki ilçenin ardından ise sırasıyla Ödemiş, Çiğli ve Bergama İlçe Teşkilatları yer aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası