Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir teşkilatından peş peşe yeni kabine mesajları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıklamasının ardından AK Parti İzmir teşkilatından art arda ‘hayırlı olsun’ mesajları geldi.
AK Parti İzmir teşkilatından peş peşe yeni kabine mesajları
Haberler / Politika
3 Haziran 2023 Cumartesi 23:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Çankaya Köşkü’nde yeni kabinesini açıkladı.

Yeni dönemde görev alacak  Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin açıklamasının ardından, AK Parti İzmir teşkilatının önemli isimleri sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulundu.

İşte o paylaşımlar:

*AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Kabine üyelerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanımız  @RTErdogan’ın liderliğinde, TürkiyeYüzyılı için durmak yok, yola devam…

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı/ Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ: Cumhurbaşkanımız Sn.  @RTErdogan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ni açıkladı. Sn. Cumhurbaşkanı’mızın takdir ve tensipleriyle görev alan tüm bakanlarımızı tebrik ediyor, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde yapacağı çalışmalarda muvaffakiyetler diliyorum. Türkiye Yüzyılı’nın kabinesi milletimize ve devletimize hayırlı uğurlu olsun

*AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı bakanlarımızın, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Önceki dönemde görev alan bakanlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.  Genel Başkanımız Sayın  @RTErdogan  liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerimize ulaşmak için gece gündüz demeden hep birlikte gayret gösterecek, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağız.

*AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan: Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan yeni kabinemizi açıkladı. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde nice hizmetlere ve eserlere imza atacak olan yeni kabinemiz hayırlı, uğurlu olsun.  Görev tevdi edilen tüm Bakanlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Görevlerini devreden Bakanlarımıza bugüne kadar vermiş oldukları hizmetler için teşekkür ediyorum.

* AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabine, güzel ülkemize ve aziz milletimize hayırlı olsun. Önceki dönemde görev alan tüm bakanlarımıza teşekkür ediyor, yeni dönemde görev üstlenen her bir bakanımıza da muvaffakiyetler diliyorum.

* AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi: Türkiye Yüzyılımızın Cumhurbaşkanımız  @RTErdogan liderliğindeki Kabinesi. Hayırlı uğurlu olsun

* AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı: Cumhurbaşkanımız Sn.  @RTErdogan’ın takdir ve tensipleriyle yeni kabinede görev alan tüm bakanlarımızı tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyorum. TürkiyeYüzyılı’nın kabinesi ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.

* AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar: Cumhurbaşkanımız Sn.  @RTErdogan tarafından açıklanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi milletimize ve devletimize hayırlı uğurlu olsun. Sn. Cumhurbaşkanı’mızın takdir ve tensipleriyle görev alan tüm bakanlarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum.

*25. ve 26. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli: Cumhurbaşkanımız Sn.  @RTErdogan tarafından açıklanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi milletimize ve devletimize hayırlı uğurlu olsun. Sn. Cumhurbaşkanı’mızın takdir ve tensipleriyle görev alan tüm bakanlarımızı tebrik ediyor, çalışmalarda muvaffakiyetler diliyoruz.  Görevlerini devreden Bakanlarımıza çalışmaları  ve gayretlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. 

*27. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle: Cumhurbaşkanımız Sayın  @RTErdogan tarafından açıklanan yeni kabinemiz,ülkemize hayırlı olsun . Türkiye Yüzyılında görev üstlenen Bakanlarımıza tek tek muvaffakiyetler diliyorum. TürkiyeYüzyılıBaşlıyor

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası