Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir vekillerinden 'atama' tepkisi: 'CHP budur asla değişmez!'

CHP Afyonkarahisar Şuhut İlçe Başkanı olarak görev yapan Caner Peynirci'nin partideki görevinden istifa ederek İZFAŞ'a Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına AK Parti'den peş peşe tepki geldi.
AK Parti İzmir vekillerinden 'atama' tepkisi: 'CHP budur asla değişmez!'
Haberler / Politika
28 Haziran 2024 Cuma 16:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Şuhut İlçe Başkanı olarak görev yapan Caner Peynirci, partideki görevinden dün istifa ettiğini açıkladı. Peynirci’nin İZFAŞ, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. Aş’ye Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmesi sosyal medyada gündem oldu. 

AK Parti İzmir Milletvekilleri Eyyüp Kadir İnan ve Mahmut Atilla Kaya duruma sosyal medyaları üzerinden art arda tepki gösterdi.  

''KAYMAKLI YERLERE ATAMALAR''

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, yaptığı paylaşımda İzmir’de günlerdir belediyeden çıkartılan işçilerin yaptığı eylemlere dikkat çekti;

“Maşallah. Haftalardır İzmir’deki emekçiler çırpınıyorlar, haklarını arıyorlar. Onlara ‘elimde değil’ cevabını verip, kayırmacılık listelerine sırayla kaymaklı yerlere atamalar yapıyorlar.” dedi. 

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesinin rantlarla meşgul olduğunu belirten İnan; “Biz İzmir’imizin dağ gibi sorunlarına çözüm beklerken bunların rantlarıyla meşgul olmaları şehrimize büyük bir kayıp olarak dönüyor maalesef.” dedi.

''ALİ GİDER VELİ GELİR...CHP BUDUR ASLA DEĞİŞMEZ''

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ise Peynirci'nin kurultay için imza atarken çekilen videosunu da paylaşarak CHP ve CHP lideri Özgür Özel'i şu sözlerle eleştirdi:

''Özgür Özel'in Genel Başkan adaylığı için verdiği imzanın ödülünü almış. CHP Afyonkarahisar Şuhut İlçe Başkanı Caner Peynirci, İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZFAŞ'a Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmış. Ali gider Veli gelir, kurdukları düzen asla değişmez dedik. 

Al birini vur ötekine, yok birbirlerinden farkları, zihniyet aynı dedik. CHP budur, asla değişmez! Utanmadan bir de liyakat nutukları atarlar.  Görünen o ki, İzmir için kayıp bir beş yıl daha bizi bekliyor. İzmirliler hizmet beklerken, kentin kaynakları partizanlığa, parti içi çekişmelere harcanmaya devam edecek.''

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası