Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir’de 2 ilçede sandık mesaisi

AK Parti İzmir’de kongre maratonu devam ediyor. Bu hafta sonu toplamda 5 ilçede sandık kuracak AK Parti'de bugün Çeşme ve Buca kongreleri gerçekleştirilecek.
AK Parti İzmir’de 2 ilçede sandık mesaisi
Haberler / Yerel Politika
10 Ekim 2020 Cumartesi 12:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir’de kongre maratonunda sona yaklaşılıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen ilçe kongrelerine 5 Eylül tarihinde başlayan AK Parti’de bugüne kadar toplamda 22 ilçenin kongresi tamamlandı.

Parti bu hafta sonu toplamda 5 ilçede sandık kuracak. Partililer bugün Çeşme ve Buca'da sandık başına giderken yarın da Güzelbahçe, Menemen ve Karşıyaka’da gidecek.

AK Parti Çeşme İlçe Başkanı Yeliz Karataş’ın tek aday olacağı AK Parti 7. Olağan Çeşme Kongresi bugün saat 13.00’te Çakabey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

AK Parti Buca İlçe Başkanı Hakan Kalfaoğlu’nun tek aday olacağı 7. Olağan Buca İlçe kongresi ise saat 15.00’te Ötüken Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası