Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir’de yerel seçim startını erken verecek

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ardından verdiği kısa süreli dinlenme molasının ardından bu hafta yerel seçimlere çalışma startını verecek. Mola bitti, start veriliyor...
AK Parti İzmir’de yerel seçim startını erken verecek
Haberler / Yerel Politika
20 Temmuz 2018 Cuma 16:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Yerel seçim çalışmalarının startını erken vermeye hazırlanan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 24 Haziran seçimlerinde il binasında ve ilçelerde açılan Seçim Koordinasyon Merkezleri’nin (SKM) açık kalması talimatı vermişti.

Bütün ilçelerdeki SKM birimleri açık kalacağı gibi, il binasındaki SKM birimi de yedinci kata taşınacak.

İL BAŞKANI ŞENGÜL, YEREL SEÇİM ÇALIŞMA TAKVİMİNİ BAŞLATACAK

Erken genel seçim tarihinin açıklanmasının hemen ardından Ramazan ayına denk gelen seçim çalışmaları sırasında yoğun bir mesai harcayan AK Parti İzmir’de, İl Başkanı Aydın Şengül, verilen dinlenme molasının ardından bu hafta yerel seçim çalışma planını hazırlayıp il ve ilçe teşkilatlarına çalışmalara başlama talimatını verecek.

İL BAŞKANI YEREL SEÇİM ÇALIŞMA TAKVİMİNİ HAZIRLAYIP…

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tanfer Kemerli, sandık eğitimlerinden başlanacağını, yerel seçimlerde çalışacak ekiplerin belirleneceği ve bu ekiplere seçmenlerle ikili ilişkilerde nasıl davranacaklarına dair de bir eğitim verileceğini belirtti.

YENİ ÇALIŞMA EKİPLERİNE VE SANDIK GÖREVLİLERİNE EĞİTİMLE BAŞLANACAK

Teşkilat Başkanı Kemerli, “Sayın il başkanımız bu hafta itibariyle çalışma planı hazırlayacak. Eğitim çalışmalarımız olacak. Yerel seçimlere sandık eğitimlerinden başlanacak. Yerel seçim çalışmalarının startı erken verilecek. Skm’ler zaten kapanmadı. Sahada çalışılacak. Yeni çalışma ekipleri hazırlanıyor. Seçmenle görüşmelerinde onların ikili ilişkiler konusundaki eğitimleri yapılacak. Ayrıntılar önümüzdeki günlerde netleşecek” şeklinde bilgi verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası