Ege Postası
Geri

AK Parti Karşıyaka'dan o bayrakların asılması talebi

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli, Azerbaycan, Kırım Tatar ve Bosna Hersek bayraklarının Karşıyaka İnsan Hakları Anıtı yanına asılmasıyla ilgili önergelerinin mecliste kabul edilmesine rağmen halen uygulamaya geçilmediğini belirtti.
AK Parti Karşıyaka'dan o bayrakların asılması talebi
Haberler / Yerel Politika
3 Haziran 2021 Perşembe 14:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Keseli yaptığı açıklamada, vefat eden Kemal Baysak'ın Karşıyaka Belediye Başkanlığı döneminde Karşıyaka İnsan Hakları Anıtı yanına asılan Azerbaycan, Kırım Türk ve Bosna Hersek bayraklarının yeniden asılması adına AK Parti tarafından şubat ayında verilen önergenin 1 Mart'ta Karşıyaka Belediye Meclisince kabul edildiğini hatırlattı.

Keseli, şunları kaydetti:

"Karşıyaka Belediyesi, bu kadar basit bir işte dahi bir arpa boyu yol alamamıştır. Karşıyaka Belediyesinin bu yavaşlığından iyi niyet çıkarmak mümkün değildir. Ya beceremiyorlar ya istemiyorlar. Sayın Cemil Tugay ve yönetiminin, Kemal Baysak'ın vefatı üzerine 'unutmayacağız' nutukları ne yazık ki icraat olarak sınıfta kalmıştır. Azerbaycan, Kırım Tatar ve Bosna Hersek bayraklarının asılmasının geciktirilmesi hem Karşıyaka nüfusunun önemli bir kısmını oluşturan Balkan kökenli vatandaşlarımızı yaralamıştır hem de Karabağ zaferi sonrası Azerbaycan'ın sevincine ortak olma hevesimize gölge düşürmüştür."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası