Ege Postası
Geri

AK Parti Konak Meydanı'nda aşure dağıttı

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Muharrem ayı dolayısıyla Aşure Günü etkinliği düzenledi, milletvekili ve adaylarıyla vatandaşa aşure dağıttı.
AK Parti Konak Meydanı'nda aşure dağıttı
Haberler / Yerel Politika
30 Ekim 2015 Cuma 13:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Konak Meydanında düzenlenen etkinliğe AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir Milletvekili Adayı İbrahim Turhan, Milletvekili Adayı Fevzi Bayram, Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım ve İzmirlilerin yanı sıra partililer katıldı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican Aşure ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik için önemini vurgulayarak, “Muharrem ayının bereketi, birlik beraberliği biliyorsunuz aşureyle kutlanır. Aşure bizim geleneklerimizde inancımızda çok önemli. Bunu 92 yıl önce birlikte mücadele ederek omuz omuza milletimiz olarak büyük bir zaferle çıktığımız günümüzü birleştirmek istedik. Hem muharrem ayının bereketi birlik beraberliği, hem de 92 yıl boyunca birlik beraberlik içinde Cumhuriyetin temel değerlerine sahip çıkarak bugün ulaştığımız refah düzeyine, 13 yıllık AK Parti iktidarında da cumhuriyet döneminin en önemli reformlarını yapmış olduğumuz süreçte halkımızla bütünleşmek istedik" diye konuştu.



AK Parti İzmir Milletvekili Adayı İbrahim Turhan da “Partimizin bu seçimdeki sloganı Sen Ben yok Türkiye Var. Bu slogana uygun olarak hem Muharrem ayının evveliyatına uygun hem de Cumhuriyet Bayramımızın önemine şerefine uygun bir etkinlik düzenledik. Cumhurun bayramını aşure dağıtarak Cumhurun bayramını kutlamış olduk" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası