Ege Postası
Geri

AK Parti Konak’ta Başdaş’la yola devam!

AK Parti Konak’ta aday düğümü çözüldü. Genel Merkez’de yapılan görüşmeler sonucunda  Konak İlçe Başkanı olarak Sait Başdaş ile yola devam kararı çıktı.
AK Parti Konak’ta Başdaş’la yola devam!
Haberler / Yerel Politika
8 Ekim 2020 Perşembe 09:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir’de 5 Eylül’de başlayan kongre maratonu devam ediyor. AK Parti Konak İlçe Kongresi’nin belirlenen takvim çerçevesinde 20 Eylül’de yapılması planlanmıştı. Ancak başkanlık için yeniden aday gösterilen Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş’ın koronavirüse yaklalanması sebebiyle kongre ertelemişti. 26 Eylül’e ertelenen kongrede daha sonra  yaşanan aday krizi nedeniyle ikinci kez belirsiz bir tarihe ertelendiği duyurulmuştu.
İki kez ertelenen Konak kongresinin ertelenme sebebinin altında ilçede yaşanan aday krizi olduğu öğrenildi.

Ekonomi eski Bakanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin Genel Merkez tarafından atanan Sait Başdaş’ı istemediği iddia edilirken,  Melek Eroğlu isminde ısrar ettiği ileri sürülmüştü.

İl Başkanlığının genel merkez nezdinde yürüttüğü görüşmeler neticesinde aday krizi çözüldü ve yeniden Sait Başdaş isminde karar kılındı.

Sait Başdaş’ın atanmasının ardından daha önce iki kez ertelenen kongren tarihinin de önümüzdeki günlerde belli olacağı belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası