Ege Postası
Geri

AK Parti Milletvekili Çelebi, Patnos Fem Dershanesi'ni ziyaret etti

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi Patnos Fem Dershanesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu. Milletvekili Çelebi, Patnos Fem Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdülaziz Bektaş, Patnos Fem Dersanesi Müdürü Sedat Özdağ, Patnos Genc İşadamları...
AK Parti Milletvekili Çelebi, Patnos Fem Dershanesi'ni ziyaret etti
Haberler / Genel
9 Haziran 2013 Pazar 14:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi Patnos Fem Dershanesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu. Milletvekili Çelebi, Patnos Fem Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdülaziz Bektaş, Patnos Fem Dersanesi Müdürü Sedat Özdağ, Patnos Genc İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Açık, Patnos Genç İşadamları Derneği Başkan Yardımcıları Cemal Güven, İlhan Çınar, Nesip Sağlam, Patnos Eğitim Sever Öğretmenler Derneği Yasin Seyhan tarafından karşılandı.

2013-2014 Eğitim Öğretim döneminde yeni modern eğitim binasında hizmet verecek olan Patnos Fem Dershanesi'ni gezen Çelebi, bölge halkının en büyük ihtiyacı olan eğitim husundaki hizmetlerden çok memnun olduğunu defaatle dile getirip, bu hizmetlerin Patnos’ta vuku bulmasından ötürü gayret eden gönüllü esnafa, öğretmenlere ve Patnoslulara teşekkürü borç bildiğini ifade etti.
    
    Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Çelebi, bölgenin eğitim konusundaki sıkıntıları masaya yatırdı. Toplantıda söz alan Patnos Genç İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Açık, bölge işadamlarına ve esnaflarına vizyon verme adına Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİDEF) ve Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'nun (TUSKON) faaliyetlerine katıldıklarını, yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılmaya gayret ettiklerini, Patnos’taki tek iş dünyası STK'sı olduklarını dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası