Ege Postası
Geri

AK Parti Ödemiş İlçe Kadın Kolları'nda Girgin dönemi

AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatında Mehtap Gülseven Girgin, başkanlık görevini düzenlenen törenle Serpil Duman'dan devraldı.
AK Parti Ödemiş İlçe Kadın Kolları'nda Girgin dönemi
Haberler / Yerel Politika
26 Ocak 2017 Perşembe 16:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatında başkanlık devir-teslim töreni düzenlendi. Törene AK Parti Ödemiş İlçe eski Başkanı Serpil Duman, görevi devralacak yeni başkan Mehtap Gülseven Girgin, tanıtım ve medyadan sorumlu AK Parti Ödemiş İlçe Başkan Yardımcısı Ersin Duraklı ve partililer katıldı. Serpil Duman yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar görevimizi en iyi şekilde yaparak partimize yeni kadın üyeler kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bayrağı yeni başkanımız Mehtap Gülseven Girgin'e devredeceğim. Gingin'in AK Parti'nin bayrağını daha yükseklere taşıyacağına inanıyorum" dedi. 

Konuşmasının ardından Duman'a bugüne kadarki hizmetleri nedeniyle teşekkür edip çiçek veren Mehtap Gülseven Girgin ise "İki yıldır ilçe yönetim teşkilat başkan yardımcısı olarak AK Parti saflarında bulunmanın sevincini yaşarken bu kez de, genel merkezimiz tarafından kadın kolları başkanlığı gibi önemli bir görev verildi. Son derece mutluyum. Kadınların başaramayacakları iş olduğununa inanmıyorum. Bu bakımdan, Ödemişli kadınlar olarak hep birlikte ilçemizde AK Parti'yi istenilen yere getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Referandum kampanyası için ev ev dolaşarak partimize gerekli oyu temin edeceğiz. Kadınlar olarak buna kararlıyız" diye konuştu.

Törenin ardından Girgin, görevine başladı.

AK Parti İzmir'de 7 ilçenin başkanı belli oldu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası