Ege Postası
Geri

AK Parti-Yeniden Refah heyetleri bugün görüşecek

AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasında kesilen yerel seçim iş birliği görüşmeleri yeniden başlıyor.
AK Parti-Yeniden Refah heyetleri bugün görüşecek
Haberler / Politika
22 Ocak 2024 Pazartesi 13:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti ve Yeniden Refah Partisi heyetleri bugün akşam bir araya gelecek. Yeniden Refah Partisi heyetinde, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum başta olmak üzere AK Parti’ye çeşitli eleştiriler getiren Doğan Aydal yerine Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin yer alacak.

Yeniden Refah Partisi Sözcüsü Suat Kılıç geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, “AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasındaki heyetler arasındaki görüşmeler kesildi. En son geçen hafta pazartesi günü olacak görüşmeyi tehir etmek istediklerini bildirmişlerdi. Onun dışında herhangi bir randevulaşma söz konusu olmadı. Bizim herhangi bir talep ya da girişimimiz bu anlamda olmayacak. Ama AK Parti'den görüşmelere yeniden başlamak ya da bir liderler zirvesi gerçekleştirmek yönünde talep gelirse elbette ki bu talebi olumlu bakacağımızı daha önce ifade ettik” demişti.  (Duvar) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası