Ege Postası
Geri

AK Parti cephesi CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu halka sırtını dönmekle suçladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de 30 Ekim 2020'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle evleri yıkılan depremzedelerle buluşmasını gündeme getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu halka sırtını dönmekle suçladı.
AK Parti cephesi CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu halka sırtını dönmekle suçladı
Haberler / Politika
25 Haziran 2021 Cuma 22:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımların açılış törenlerine katılmak üzere geldiği İzmir’de konuşmalarında iktidara hedef alırken, 30 Ekim depreminin mağdurlarıyla da buluştu. İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneğini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, burada 6,6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle evleri yıkılan vatandaşları sorun ve taleplerini dinledi.

Öte yandan AK Parti cephesinden Kılıçdaroğlu'nun depremzedeler buluşmasına ilişkin peş peşe açıklamalar geldi. 

AK Parti Medya Tanıtım Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, sosyal medayadan video paylaşarak, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun soruları dinlemek yerine halka sırtını döndüğünü ileri sürdü.

HAMZA DAĞ: KILIÇDAROĞLU, ARKASINI DÖNÜP GİDİYOR

AK Partili Dağ sosyal medayadan video paylaşarak, "İzmirli hemşehrilerim sorunlarını dile getirmek için çabalarken Kemal Kılıçdaroğlu ise arkasını dönüp gidiyor. İzmirliye sırtını dönen bu zihniyete İzmir,hak ettiği cevabı sandıkta verecek. Biz ise bu güzel şehre en güzel hizmetleri sağlamaya devam edeceğiz." notunu düştü.

KEREM ALİ SÜREKLİ: ALDIKLARI DESTEĞİN KOŞULSUZ VE SONSUZ OLDUĞUNU SANIYOR!

Hamza Dağ'ın mesajını paylaşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ise Yıllardır, İzmir’in Cumhuriyetçiliği,demokratlığı ve Atatürkçülüğünü kullananlar; halka hizmet yerine çileyi reva görüp aldıkları desteğin koşulsuz ve sonsuz olduğunu sanıyor! Bilmiyorlar ki, İzmir halka sırtını döneni, halka kör, sağır ve dilsiz olanı unutmaz!"  dedi.

SÜREKLİ: BİR CHP VE BİR SOYER KLASİĞİ...

İl Başkanı Sürekli ayrıca, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i sert sözlerle eleştirdi. AK Partili Sürekli, mikrofon başında Soyer'in övündüğünü ancak iş sokağa gelince kaçacak delik aradığını öne sürdü.

Sürekli, paylaşımında "Bir CHP ve bir Soyer klasiği… Mikrofonun başında övün ve saldır; iş sokaklara gelince kaçacak delik ara! CHP’li Soyer, önce aynaya baksın, sonra; İzmir’in çeşmelerinden akana, körfezinden taşana, sokaklardaki isyana baksın!" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası