Ege Postası
Geri

AK Parti'de Binali Yıldırım ve Hamza Dağ İzmir'den aday adayı

AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak isteyenler için başvuru süresi bugün sona ererken, 3 dönem kuralına takılan AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın ne yapacakları merak ediliyordu. Hamza Dağ gün içinde başvurusunu yaparken, Yıldırım ise dosyasını son dakika teslim etti. Böylece iki isim de yeniden İzmir'den aday adayı oldular.
AK Parti'de Binali Yıldırım ve Hamza Dağ İzmir'den aday adayı
Haberler / Politika
22 Mart 2023 Çarşamba 13:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti’de milletvekili aday adayı olmak isteyenler için başvuru süresi bugün saat 19.00 itibarıyla doldu.

AK Parti’de en çok merak edilen konuların başında “3 dönem kuralı” geliyor; çünkü partinin önemli isimleri tüzük gereği 3 döneme takılıyor.

60’ın üzerinde milletvekilinin 3 dönem kuralına takıldığı ifade edilirken, AK Parti’nin bu konuda nasıl bir tavır alacağı merak ediliyor. 

İzmir'den 2 isim bu kurala takılıyor: Binali Yıldırım-Hamza Dağ

İzmir’de ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakın isimlerden AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ bu kurala takılan isimler arasında yer alıyor.

En çok merak edilen isimlerden biri olan AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’dan ise son dakika hamlesi geldi. Binali Yıldırım, başvuru süresinin bitimine az bir zaman kala dosyasını teslim ederek yeniden İzmir’den aday adayı oldu. Yine 3 dönem kuralına takılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da İzmir’den tekrar başvuru yapmıştı. 3 dönem kuralıyla ilgili son kararı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verecek. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası