Ege Postası
Geri

AK Parti'de İzmir sorgusu

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, 3 Temmuz Cuma günü teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile görüşecek. Görüşmede İzmir'de alınan seçim sonucu değerlendirilecek. AK Parti'de teşkilatlar için hesap verme vakti!
AK Parti'de İzmir sorgusu
Haberler / Yerel Politika
30 Haziran 2015 Salı 12:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye genelinde dokuz, İzmir'de 10 puan eriyen AK Parti, sorgulama sürecine girdi. Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop ve yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül ile birlikte il başkanlarıyla birebir görüşmeye başladı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da 3 Temmuz Cuma günü Ankara'da görüşmeye gidecek ve İzmir'de alınan seçim sonucunu değerlendirecek. Delican, seçimin hemen ardından Soylu'ya seçimde alınan ağır yenilginin nedenleri hakkında rapor sunmuş, bu rapor Başbakan Ahmet Davutoğlu'na da iletilmişti. Bu görüşmede, 'İzmir'de seçim kazanabilmek için neler yapılabilir', 'neler eksik kaldı' sorularının yanıtları üzerinde durulacak ve önlem alınacak. (Elif DEMİRCİ –DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası