Ege Postası
Geri

AK Parti'de gözler il kongresinde

İlçe kongre süreçlerini tamamlayan ve 28 Nisan’da gerçekleşmesi beklenen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı AK Parti İzmir İl Kongresi için kolları sıvayan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, kongrenin geniş katılımlı ve iyi geçmesi için her ayrıntıyı planlayacak. Şengül, Kongre Hazırlık Komitesi oluşturacak, 30 ilçe başkanıyla Pazar günü özel toplantı yapıp öneri ve talimatlarını ilçe başkanlarına bildirecek. Başkan Şengül hazırlık komitesi oluşturacak
AK Parti'de gözler il kongresinde
Haberler / Yerel Politika
11 Nisan 2018 Çarşamba 16:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir’de ilçe kongre süreçleri tamamlandı.  AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün gündemindeki en önemli madde 28 Nisan’da gerçekleşmesi beklenen İzmir İl Kongresi.

ŞENGÜL İL KONGRESİ İÇİN KOLLARI SIVADI

Katıldığı ilçe kongrelerinde de sık sık ’28 Nisan’da Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın da katılımlarıyla il kongremizi gerçekleştireceğiz. O tarihte kimseye söz vermeyin’ diyen İl Başkanı Şengül, kongrenin eksiksiz ve mükemmel geçmesi için kolları sıvadı.

ÖNCE KONGRE HAZIRLIK KOMİTESİ KURACAK

Geniş katılımlı bir kongre olması için tüm ayrıntıları planlamaya başlayacak olan Aydın Şengül, önce  Kongre Hazırlık Komitesi oluşturacak. Komitede görevli olacak olan il ve ilçe yöneticileri, ulaşımdan salon hazırlıklarına kadar her ayrıntıyla tek tek ilgilenecek.

PAZAR GÜNÜ 30 İLÇE BAŞKANIYLA ÖZEL TOPLANTI YAPACAK

Kongrenin yapılacağı Halkapınar Kapalı Spor Salonu’na gidip çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 15 Nisan Pazar günü de partisinin 30 ilçe başkanıyla özel bir toplantı gerçekleştirecek. Toplantıda ilçe başkanlarıyla il kongresi hazırlıklarını ele alacak olan Şengül’ün öneri ve taleplerini de sunması bekleniyor.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası