Ege Postası
Geri

AK Parti'den Bahçeli'nin sözlerine ilk yanıt!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gün içerisinde MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Cumhur İttifakı'na dair sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.
AK Parti'den Bahçeli'nin sözlerine ilk yanıt!
Haberler / Politika
13 Haziran 2024 Perşembe 10:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Ateş suikastına yönelik son gelişmelerin ardından çok konuşulacak bir yazılı açıklama yayınlamıştı.

Bahçeli'nin açıklamasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşmesine yönelik atıflar ve 1 Temmuz'da görülecek Sinan Ateş duruşmasına ilişkin net mesajların yer alması dikkat çekerken, Bahçeli'nin sözlerine AK Parti cephesinden gecikmeden yanıt verildi.

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik konuya ilişkin X hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Ülkemizi karşı karşıya olduğu tehlikelerden korumak ve geleceğe güçlü bir şekilde taşımak için kurulan Cumhur İttifakı kararlılıkla yoluna devam etmektedir. Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için Cumhur İttifakı olarak, ülkemizi geleceğe taşımak ve milletimize hizmet etmek noktasında güçlü siyasetlere imza atmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın vurguladığı gibi bu konudaki irademiz tamdır." (HALK TV)

 

Bahçeli'den sarsıcı açıklama: Temennimiz CHP ile AK Parti ittifakı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası